HTML

Itt élek én is

látok, amit látok és nem értem, hogy mások miért nem látják. hogy miért nem így látják. aztán rájövök, hogy azért mert mások. mert mások vagyunk. és ez így jó. de azért én elmondom, hogy én hogy látom, hátha így más is látja így - is. talán még jót is teszek vele. remélem, hogy igen.

Friss topikok

  • nyikkantó: most akkor kinek a kurvaannyát? "Selmeczi: a kormány megvédi az emberek nyugdíját 2010. november ... (2014.01.27. 22:22) Frankón lenyúlták a pénzem

Címkék

Eben gubát

2014.07.15. 20:53 Kövesdy

 Nem értem a Fidesz közel médiát, és a munkatársaikat - magyar emberek- ilyenkor azért nuygodtan kiabálhatnának ők is hangosan. 

Vagy ez tényleg az a kategória ma Mo-n, ami rendeben van? Miért nem ordít az a pár száz közért vállalkozás, akiket nem engednek rendesen működni az ilyen döntésekkel? Félnek? Félnek.

Miért nem veszi minden pék, autószerelő, mozigépész, mindenki, hogy ugyanez a sors vár rá??! Miért nincs minden nap utcán az a pár száz ezer ember, akit éppen megaláz a kormány? Akinek épp a tisztességes emberi megélhetését lehetetleníti el? Nem veszik észre? Vagy már nem is érdekli őket? Minket. Senkit? 

Mi lesz veled Magyarország?!

Ilyen rendre vágyott valaki 25 éve Mo-n. Hát én nem. Ezért kellett menniük az előző gátlástalan bandának. Erre tessék. Eben gubát cseréltünk. Megint megszívtuk.

http://index.hu/gazdasag/2014/07/12/es_tenyleg_a_cba_nyithat_uzletet_a_varkert_bazarban/

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz szemét mutyi lázár féreg lop cba hazudik eben gubát

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikommunistaellenes.blog.hu/api/trackback/id/tr516511791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása