HTML

Itt élek én is

látok, amit látok és nem értem, hogy mások miért nem látják. hogy miért nem így látják. aztán rájövök, hogy azért mert mások. mert mások vagyunk. és ez így jó. de azért én elmondom, hogy én hogy látom, hátha így más is látja így - is. talán még jót is teszek vele. remélem, hogy igen.

Friss topikok

  • nyikkantó: most akkor kinek a kurvaannyát? "Selmeczi: a kormány megvédi az emberek nyugdíját 2010. november ... (2014.01.27. 22:22) Frankón lenyúlták a pénzem

Címkék

Repül a repül a, Forint. Zuhan a, zuhan a színvonal. a Zéletszínvonal.

2014.01.29. 21:30 Kövesdy

Jutott mára is valami sajnos. (Hogy miért nem tudnak ezek legalább egy napra kussban maradni?! Hogy ne velük kelljen foglalkozni, hanem a friss hóval mondjuk, aminek végre lehet örülni...)

Mára az jutott, hogy 310 Ft = 1 Euro. És közben 252 Ft = 1 CHF. Ez kb 4-5 forinttal több minden visszafizetendő hitelfrank után. Köszi szépen. Nekik nyilván tök mindegy, de mondjuk egy átlagcsaládnak nem annyira. Persze van Devizahiteleseket Megmentő Csomag, meg párt szóvivői nyugtatgatás, hogy a szemét bankok miatt van ez, de majd mi megoldjuk. Köszi, de inkább ne, ha ez a megoldás. 

Ha IGAZÁN komolyan gondolná a kormányzat, hogy a devizahiteleket ki kéne futtatni, le kéne cserélni, a lakosságot meg kéne kímélni ettől az eszeveszett túlterheléstől, akkor MINDENT megtenne azért, hogy az árfolyamot lenyomja. Az alacsonyabb árfolyamon pedig számos államilag támogatott pénzügyi megoldással lehetne segíteni a hitelek forintosítását. Igen, természetesen annak is lenne ára, hogy az árfolyamot alacsonyabban tartsuk, de ezt az állam a maga eszközeivel meg tudja oldani, míg az egyre magasabb törlesztőkkel küzdő állampolgárok a törlesztést már nem tudják megoldani a saját eszközeikkel. Ezért képmutató és hazug a mostani kormánypropaganda a devizahitelesek megmentésére. 

Csak úgy találomra egy árfolyam 2010. augusztus 4-ről (de ez lehetne bármelyik nap akkortájt): 205 Ft = 1 CHF. Ennyivel vette át a mostani kormány ezt a problémát. Aztán el kezdte megoldani. Most 252 Ft = 1 CHF.  

Köszönjük. Én inkább azt kérném, hogy most már ez ügyben ne akarjanak több megoldást nekünk, mert tényleg beledöglünk. 

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kormány deviza euro devizahitel matolcsy CHF

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikommunistaellenes.blog.hu/api/trackback/id/tr285788985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása