HTML

Itt élek én is

látok, amit látok és nem értem, hogy mások miért nem látják. hogy miért nem így látják. aztán rájövök, hogy azért mert mások. mert mások vagyunk. és ez így jó. de azért én elmondom, hogy én hogy látom, hátha így más is látja így - is. talán még jót is teszek vele. remélem, hogy igen.

Friss topikok

  • nyikkantó: most akkor kinek a kurvaannyát? "Selmeczi: a kormány megvédi az emberek nyugdíját 2010. november ... (2014.01.27. 22:22) Frankón lenyúlták a pénzem

Címkék

Választási csalás?

2014.01.24. 23:27 Kövesdy

http://index.hu/belfold/2014/01/19/jobbik_valasztasi_csalas_nagykatan/

"A Jobbik gyanúja szerint a szocialisták és egy helyi független jelölt is autóval szállítottak szavazókat az időközi szavazásra Nagykátán - közölte az ellenzéki párt Pest megyei alelnöke vasárnap este, közvetlenül az urnazárás után - írja az MTI. A történteket jelezték a rendőrségnek.

A Kántor Györgyre, az MSZP-Együtt jelöltjére vonatkozó panasznak a Helyi Választási Bizottság (HVB) helyt adott. A Csubra András független jelöltre vonatkozó kifogást a testület elutasította. 

Mivel az időközi választást egy harmadik személy nyerte, a Jobbik kifogása tulajdonképpen okafogyottá vált - magyarázta a HVB elnöke, a település jegyzője."

Balfék fideszesek. A következetlenségük már szinte bántó. Fóton is ugyanilyen sztorival jött a Jobbik. Nem volt bizonyíték, csak gyanúsítás. Fóton is egy "harmadik" szereplő nyerte a képviselő választást, tehát: "Mivel az időközi választást egy harmadik személy nyerte, a Jobbik kifogása tulajdonképpen okafogyottá vált - magyarázta a HVB elnöke, a település jegyzője." Ezek alapján Fóton is okafogyottá vált a balhé... mehetett volna minden tovább!

Érdekes módon Fóton azonban ÚJRA kiírták a választást, sőt, három hónapot adtak még a megbukott városvezetésnek pénzt lopni és befolyást erősíteni. Hogy kik? Hát kik? Akik a "jogot" irányítják ma az országban. Hol így, hol úgy, csak jogszerű legyen - általában, de néha az sem sikerül. Baromállat egy banda ez, de birka népnek pont jó. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikommunistaellenes.blog.hu/api/trackback/id/tr455780488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása